ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
21.02.2019

Голова адміністрації Центрального району Олександр Береза провів особистий прийом громадян

Сьогодні, 21 лютого, голова адміністрації Центрального району Олександр Береза провів особистий прийом громадян згідно графіку. До Олександра Берези звернулися жителі району із проблемами у сфері ЖКГ: капітальний ремонт асфальтного покриття частини вулиці 7-ї Воєнної в Ракетному урочищі та благоустрій зелених зон у мікрорайоні Варварівка.

- Завдяки проведенню особистих прийомів маю змогу почути про нагальні та важливі проблеми в районі безпосередньо від жителів. Із представниками мешканців будинків на вулиці 7-ма Воєнна дійшли згоди на тому, що проблемну діляну вулиці огляне професійний проектувальник і вже орієнтуючись на приблизну вартість почнемо розробляти проектно-кошторисну документацію, після чого намагатимемося залучити додаткові фінансові кошти для реалізації проекту. Що стосується Варварівки, то нагадаю, що міський голова Олександр Сєнкевич оголосив 2019 – роком озеленення Миколаєва! Тому враховуючи можливості адміністрації намагатимемося спільно із жителями мікрорайону облаштувати території таким чином, аби нам було чим пишатися! – відзначив Олександр Береза.

Також, на прийом до голови адміністрації завітали ветерани-вчителі, яким необхідна допомога в організації свята до Дня 8 Березня для ветеранів у сфері освіти. Олександр Береза відмітив, що освіченість – пріоритет для молоді, саме тому допомогти – значить віддячити за неоціненний вклад вчителя у свого учня.

Нагадаємо, що голова адміністрації Центрального району здійснює особисті прийоми громадян у другий четвер кожного місяця.